Wat doet Boetecontrole.nl?

Bij iedere boete die we binnenkrijgen controleren we de onderliggende documenten. Is bijvoorbeeld aan alle vereisten voldaan, zijn de juiste papieren aanwezig, mag op die plek uberhaupt wel die boete opgelegd worden en is de meting van bijvoorbeeld snelheidsovertredingen juist geweest? Zodra een van onze juristen daar een fout in ontdekt gaan we voor jou aan de slag om de boete vernietigd te krijgen.

We beginnen met bezwaar maken tegen de CJIB beschikking. Helaas werkt het Openbaar Ministerie zo dat ze het grootste gedeelte van de bekeuringen met een ontoereikende motivatie afwijzen. Je zou zeggen dat het dan klaar is? Natuurlijk niet, dan begint het eigenlijk pas. We dragen dan alle informatie aan die we tot dan verzameld hebben en vervolgens blijkt in meer dan een kwart van de gevallen direct al dat de boete toch vernietigd had moeten worden. Maar zelfs als dat niet gebeurt gaan we voor jou naar de Rechtbank! Je hoeft dus na het online aanmelden van de boete niets meer te doen, onze bekwame juristen doen al het werk voor jou!CJIB beschikking

Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken. Zelfs al is het een boete van 30 euro, zodra blijkt dat een boete onterecht opgelegd is moet de overheid aan ons (als jouw rechtsbijstandverlener) een forfaitaire vergoeding betalen. Wij zorgen er dus voor dat wij zo succesvol zijn dat wij er een boterham aan overhouden en zou een boete dan helemaal niet vernietigd worden is dat gewoon ons risico. Je betaalt ons dus nooit wat, enige wat je moet doen is de boete zelf aan het CJIB betalen. Als het meezit krijg je die dan na een tijd weer teruggestort! Hier voer je meteen op onze site je boete in!