Boetes Trajectcontrole A4 Hoofddorp – Den Haag moeten vernietigd worden

Posted on Aug 4, 2013 in Nieuws

Boetes Trajectcontrole A4 Hoofddorp – Den Haag moeten vernietigd worden

CJIB beschikking

Het is ook wel heel erg lastig voor de Nederlandse Overheid. ICT. Zelfs internetbankieren van de ING werkt nog stabieler dan wat de rijksoverheid weet te presteren met IT projecten.

Zo ook de trajectcontrole op de A4 richting Den Haag. Tussen 25 april 2012 en 13 september 2012 was de Politie niet in het bezit van een geldig ijkrapport en daarmee is de installatie van de trajectcontrole niet op de juiste wijze geijkt geweest. De grondslag onder het opleggen van een bekeuring voor overschrijding van de snelheid op de A4 was daarmee niet aanwezig en daarmee moeten alle bekeuringen door de versnipperaar! De vraag is wat het Openbaar Ministerie gaat doen nu. Ze hebben tot op heden niet gereageerd.

Zuur natuurlijk als je als overheid zo’n duur speeltje aanschaft om belasting te heffen, boetes op te leggen, ehum, op snelheid te controleren. Maar aan de andere kant wel zo eerlijk. De overheid controleert enorm strikt of iedereen zich aan de snelheidsregeltjes houdt, dan is het niet gek dat de burgers de overheid ook heel strikt aan de eigen regeltjes houden!

Gelukkig goed nieuws voor alle klanten van Boetecontrole.nl. Voor alle bekeuringen die (vermeend) begaan zijn op de A4 in die periode zal sepot worden aangevraagd waarmee iedereen z’n geld teruggestort krijgt. En dat heeft niets gekost, want bezwaar laten maken via Boetecontrole.nl is gratis!