Bezwaar maken tegen CJIB beschikkingen loont de moeite!

Posted on Aug 4, 2013 in Nieuws

Bezwaar maken tegen CJIB beschikkingen loont de moeite!

Enschede, 4 augustus 2013

Terwijl achter elkaar nieuwsberichten verschijnen waaruit blijkt dat de trajectcontroles niet goed werkte, niet geijkt bleken en dat daardoor honderden tot duizenden boetes door de versnipperaar kunnen blijken ook “gewone” boetes doorlopend rijp voor vernietiging.

Van de zaken die Boetecontrole.nl namens automobilisten in behandeling neemt blijkt dat bij ruim 80% van de gevallen fouten gemaakt te zijn bij het opleggen van de bekeuring. Vaak zelfs zulke grove fouten dat dit het vernietigen van de boete rechtvaardigt. Goed nieuws natuurlijk voor alle hardrijders in Nederland, dankzij Boetecontrole.nl is een CJIB brief op de mat niet altijd meer slecht nieuws!

Onlangs werd duidelijk dat op de Trajectcontrole A4 bij Hoofddorp richting Den Haag de apparatuur niet op de juiste wijze geijkt is. Alle boetes tussen maart en september 2012 kunnen dus de prullenbak in. Dat soort zaken komen aan het licht door controles die Boetecontrole.nl uitvoert op binnenkomende boetes. Klopt het niet, dan gaan we door tot de boete vernietigd is.

Op Boetecontrole.nl kun je geheel gratis online bezwaar maken tegen je boete. De juristen van Boetecontrole.nl gaan dan hard aan de slag en rapporteren de resultaten terug. Grote kans dat je dat boetebedrag in je zak mag houden!